Als middelste van 7 kinderen ben ik opgegroeid in een tuindersfamilie. Ik heb geleerd om rekening met elkaar te houden maar ook om me staande te houden in alle drukte en mijn eigen weg te volgen. Dit komt me in mijn latere leven goed van pas. Ik kan verbinden en met zachte kracht met conflicten omgaan. Mijn woon en werkomgeving is 'De Refter', een prachtig monumentaal wooncomplex in de bosrijke omgeving van Ubbergen, bij Nijmegen.

Als maatschappelijk werkster heb ik 15 jaar bij Moviera (voorheen De Paula) in Oosterbeek gewerkt, een opvang voor vrouwen met misbruik- en geweldservaringen. In die tijd heb ik een opleiding tot familietherapeut gevolgd bij de leerschool voor contextuele therapie bij Leren Over leven.

In de periode die daarop volgde heb ik 12 jaar in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt bij Pro Persona in Arnhem. In het werk met mensen met problemen blijft het steeds en uitdaging om met geduld, rust en liefde in aandacht aanwezig te blijven en af te stemmen.

Van 2014 tot 2016 heb ik de opleiding tot mindfulnesstrainer gevolgd bij Radboud UMC. Mindfulness is een prachtige aanvulling en toevoeging in mijn werk als familietherapeut.

Momenteel werk ik als mindfulnesstrainer en familietherapeut in mijn eigen praktijk.

Curriculum vitae